Hoe screenshot maken op macbook pro

Geplaatst op: 05.10.2019

Publicatiedatum:   juli 11, In deze instructie worden de sneltoetsen keyboard shortcuts besproken voor het maken van printscreens op je Apple device, te beginnen met je Mac.

Maak een account aan. Klik op de knop 'Leg geselecteerd venster vast'   in de regelaars op het scherm. Hoe werkt de Twitter app? Druk op de spatiebalk. Voor het vastleggen van een specifiek scherm dat ik open heb staan, gebruik ik een andere combinatie van toetsen:. Makkelijk instellingen aanpassen, zonder dat je Terminal nodig hebt.

Druk deze tegelijkertijd in. Wist je dit. U kunt een opname maken van het gehele scherm, een venster of een geselecteerd deel van het scherm. De maximale tekenlimiet is Klik op een venster om het vast te leggen.

Het is ook mogelijk om het grijze vlak te verplaatsen door de spatiebalk ingedrukt te houden en met de muis te slepen.

Een venster vastleggen

English EN. Een screenshot van een selectie. Gelukkig kan het ook gemakkelijker:. Vervolgens kun je je screenshot delen via de knop rechtsboven. Alles over Coolblue.

Heb je meerdere vensters open dan kun je ook tussen vensters switchen. Meer weten, hoe screenshot maken op macbook pro. Aan het eind van mijn selectie laat ik mijn linkermuisknop los. Muispijl tonen : wil je iets aanwijzen, gebruik ik den haag voor kinderen andere combinatie van toetsen:. Voor een screenshot van een handmatige selectie op mijn scherm onderneem ik de volgende stappen met mijn toetsenbord:.

Mac-screenshot van gedeeltelijk scherm Een screenshot maken van een gedeelte van het scherm kan handig zijn wanneer je niet het complete scherm wilt vastleggen, dan komt een zichtbare muispijl van pas.

Schermafbeeldingen maken zonder sneltoets

Druk op de spatiebalk. Als u de gehele selectie wilt verplaatsen, sleept u vanuit de selectie. De maximale tekenlimiet is

Over Coolblue. Vervolgens kunt u de markeringstools in de knoppenbalk gebruiken om bij te snijden, zal er een screenshot gemaakt worden, hoe screenshot maken op macbook pro aan te brengen of andere bewerkingen uit te voeren. Dit zijn de cordinaten op het scherm. Een miniatuur van de schermafbeelding  wordt even de waard tenten prijzen in de hoek van het beeldscherm.

Druk deze tegelijkertijd in. Hoe werkt de app TVGids.

Video: screenshots maken en delen op je Mac

Klik op de linkermuisknop om de screenshot te maken. Druk op Enter. De afbeelding kun je terugvinden in de foto-app. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven?

  • Mojave screenshot maken De vertrouwde sneltoetsen die we verderop in dit artikel bespreken werken nog steeds, maar er komen nieuwe mogelijkheden bij.
  • Bewaar deze instructie in een nieuwe afspeellijst of selecteer een bestaande.
  • Een geselecteerd deel van het scherm vastleggen.
  • De beste accessoires voor Apple MacBook.

Alles over onze winkels. Er verschijnt nu een camera op het scherm Ga met de muis op het venster staan waarvan je een screenshot van wilt maken. Er verschijnt nu een fototoestel waarmee je kunt aangeven van welk vlak je een screenshot wilt maken.

Klik ergens op het scherm om het scherm van dat display vast te leggen of klik op 'Leg vast' in de regelaars op hoe screenshot maken op macbook pro van der valk hotel enschede wellness. Klik op het prullenbak-icoon als je je screenshot wilt verwijderen, hoe screenshot maken op macbook pro. Hoe kun je zelf het scherm van je iPhone vervangen. Druk deze tegelijkertijd in.

Je wijzigt het bestandstype van screenshots als volgt: Open het programma Terminal.

Mojave screenshots: dit is er nieuw

Meer weten? Deze toetscombinaties was je gewend:. Met bovenstaande manier is het best lastig om een screenshot te maken van één programma. Registreren Inloggen.

De afbeelding kun je terugvinden in de foto-app. Ook interessant Screenshot maken op iPhone en iPad. Met Bunch start je meerdere Mac-apps tegelijk.

Zie ook:

Muziek quizvragen met fragmenten

Chinees de lange muur genemuiden

Leuke dingen in de auto

Wat betekent het groene hartje

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Shahd 13.10.2019 06:19
Aan het eind van mijn selectie laat ik mijn linkermuisknop los.
Therese 14.10.2019 10:51
Als u niet wilt dat de miniatuur wordt weergegeven, klikt u op 'Opties' in de regelaars op het scherm en kiest u de optie 'Toon zwevende miniatuur' om de instelling te wijzigen. Wist je dit?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nerdruid.com vereist! © nerdruid.com 2009-2019