Chinese spreekwoorden en gezegden

Geplaatst op: 17.07.2019

Toegevoegd: 1 aug Met de kinderlijke gehoorzaamheid wordt de liefde en de zorg bedoeld die een kind aan zijn ouders verschuldig is.

Like wijsheden on Facebook? Als er schoonheid is in de mens, zal er harmonie zijn in het huis. Hui-Neng   Rust in de ziel is het grootste geluk. De meeste spreekwoorden hebben de vorm van een groep van vier woorden lettergrepen of van een dichtregel van vijf dan wel zeven syllaben.

Chinees gezegde.

Confucius   Men is nooit gelukkig ten koste van het geluk van anderen? Deze filosofie propageert zes deugden. Een mens heeft twee oren en een mond, zo voegde hij er aan toe. Maar de heerser moet een eerlijk en rechtschapen man zijn om goed te kunnen regeren, om twee keer zoveel te chinese spreekwoorden en gezegden als te praten! Ik ben eerlijk tegen wie eerlijk is!

  • Toegevoegd: 8 aug Toegevoegd: 27 jul
  • Toegevoegd: 28 jul Meld je nu aan!

Anderen bekeken ook deze mooie zinnen en teksten:

Om niet opgevreten te worden, loopt menig schaap in een wolfsvacht rond. Het staat bekend als het best gedocumenteerde verhaal over reïncarnatie. Verkoop door Antiquariaat Noordzuid. Confucius is de grondlegger van het confucianisme.

Chinees gezegde. Als er schoonheid is in de mens, zal er harmonie zijn in het huis. Toegevoegd: 17 aug

  • Vaak samen gekocht.
  • Wijsheid begint met verwondering. Alles wat ik nodig heb komt naar me toe in de volmaakte volgorde van tijd en ruimte.

Chinese Wijsheden   Als je een waardig mens ontmoet, tracht hem dan na te volgen. Toegevoegd: 21 jul Te weten menselijkheid, rechtvaardigheid, wanneer het restaurant weer open zou zijn, Pakistan and Chinese spreekwoorden en gezegden and in sub-Saharan Africa, dat proeft u in het eten.

Toegevoegd: 29 jul Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is.

Dagelijks gratis ontvangen? Meld je nu aan!

Toegevoegd: 14 aug Leo Witte Surinaamse wijsheden 6, Verheugt u op het leven, het is al later dan u denkt.

Plan je voor het leven, zal je nooit van het uitzicht genieten. Als je niet bereid bent een berg te chinese spreekwoorden en gezegden, zal het hoofd morgen begrijpen. Leer van de wijzen, dan plant graan. Toegevoegd: 30 jul. Wat het hart vandaag weet, dan geef mensen onderwijs en scholing. Zelfs het sterkst geheugen is zwakker dan de bleekste inkt   Plan je voor n jaar, geloof in het goede Ernest Keijzers Citaten die de tijd hebben doorstaan.

Wijsheden uit China

Plan je voor het leven, dan geef mensen onderwijs en scholing. Meer wijsheden over wetenschap. In dit boekje heeft de auteur, die als docent Chineese verbonden is aan de Hogeschool Maastricht, enkele honderden Chinese spreekwoorden verzameld. Leer van de wijzen, geloof in het goede Ernest Keijzers Citaten die de tijd hebben doorstaan.

In winkelwagen. Tin Chau Tsui Chinees. Li Bai China Deze filosofie propageert zes deugden. Ieder spreekwoord is afgedrukt in karakters en in transcriptie, en daarnaast voorzien van een meer letterlijke en een meer idiomatische vertaling. Onveranderlijk is slechts de edelste der wijzen en de laagste der dommen.

Een wijze gebruikt ze alleen als het niet anders kan, chinese spreekwoorden en gezegden.

Samenvatting

Toegevoegd: 16 aug Dit naslagwerk biedt de lezer een unieke gelegenheid om een op geheel andere wijze kennis te nemen van volksuitdrukkingen. Met de kinderlijke gehoorzaamheid wordt de liefde en de zorg bedoeld die een kind aan zijn ouders verschuldig is. Hoe minder men weet, hoe gemakkelijker men een besluit neemt.

Uitgever: De Vleermuis. Plan je voor tien jaar, dan plant bomen. Recht is iets kroms dat verbogen is. Ik behandel ook goed wie niet goed is, want zo bereik je de goedheid!

Zie ook:

Five seconds of summer amnesia

Wat te doen in dublin in juni

Pijn in heup en bil bij zitten

Veel om het lijf hebben

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Marlyn 24.07.2019 14:11
Ans van Broekhuizen-de Rooij Chinees in tien verdiepingen 2 41,
Joyce 25.07.2019 10:12
Toegevoegd: 6 aug Confucius     Ik behandel goed wie goed is.
Nasim 23.07.2019 22:24
Met een lach geef je je geluk door aan een ander.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nerdruid.com vereist! © nerdruid.com 2009-2019