Bed and breakfast kesteren

Geplaatst op: 05.10.2019

Het dorp Druten ligt op 4 km en beschikt over 4 supermarkten AlbertHeijn, Plusmarkt, Jumbo en de Aldi verschillende restaurants en snackbarren. Er is een losloopgebied voor honden.

Cozy room with bike, and near WUR campus!

Badkamer met douche, toilet en luxe wastafelmeubel. De supermarkten zijn op circa m afstand en de weg daar naar toe voert langs diverse n andere winkels. Bicycle is available for the guest at no extra cost. Enquire about the opening times of our pool. For a small fee, we also offer a vegetarian meal, usually with vegetables from our own garden. More places to stay in Kesteren: Apartments ·.

Honeysuckle Lane is an environmentally friendly and energy efficient guest house built in

Facilities: Internet WiFi, free. Be welcome. Wees welkom. Henrike is a wonderful host, and makes you feel at home. De kamer is direct naast de badkamer gelegen.

  • Het bed heeft 2 losse, goede matrassen, elk van 0,9m x 2m, en staan wel tegen elkaar. Er is een gezellige tafel waaraan je kunt zitten en waar je makkelijk aan kunt werken.
  • At the bottom of the dike, delicious in the green.

De keuken is volledig ingericht en voorzien van een vaatwasser, magnetron en gasfornuis. Part of the bedroom is an open closet area for storing your belongings during your stay. Elke donderdag morgen is er tegenover het huis een kleine weekmarkt.

The bathroom 4m2 offers a large bath tub, shower, sink and toilet. Er staat Nescafe, expresso en thee, suiker en melk. Mijn ruimte is geschikt voor stellen, solo-avonturiers, gezinnen met kinderen en huisdieren. De watervilla met sauna ligt midden in een mooi natuur- en wandelgebied, de uiterwaarden van de Waal met zijn mooie standjes.

  • Een groot eigen terras met ligstoelen, bistrotafel met twee stoelen en parasol met een groot grasveld.
  • Please don't hesitate to contact us should you have any questions.

Er is een gezellige tafel waaraan je kunt zitten en waar je makkelijk aan kunt werken. Het oude centrum begint bij de voordeur en ongeveer m verder naar beneden is de rivier. De Palmerswaard, Blauwe Kamer en Kwintelooijen zijn bekende natuurgebieden!

Knusse overnachting in een bed and breakfast kesteren Ask for extra mattresses and we can arrange sleeping places for up to three people.

Zoek hier in Rivierenland

Amazing breakfast. Klein mini huisje met alles wat nodig is. Thank you.

Vrije markt cuijk zondag private room with a single bed in a shared house in Wageningen, bed and breakfast kesteren. Vraag naar de openingstijden van het zwembad. It is a convenient 7 minute bicycle ride bed and breakfast kesteren the Wageningen University campus and to the center of Wageningen and is close to natural destinations such as the floodplains of the Neder Rhine river and National Park de Hoge Veluwe.

Things to do nearby. Mijn ruimte is geschikt voor stellen, gezinnen met kinderen en huisdieren, and I read something that said women and men in Holland are generally tall. Geheel chalet 6 bedden.

Bed & Breakfasts

Let op voor lange termijn verblijven: Er is geen wasmachine in het huis. Bookings for workmen not allowed. Hosted by Henrike. In het voorjaar staan de bomen vol in de bloesem, in de zomer en het najaar vol op met appels en peren.

Honeysuckle Lane is an environmentally friendly and energy efficient guest house built in In de tuin is een eigen zitje met een open haard. Uitgebreide mogelijkheden tot wandelen fietsen en zwemmen in het land van Maas en Waal met zijn karakteristiek vergezichten? Dit is een bed and breakfast kesteren gelegen en uitstekend afgewerkt appartement. Landelijk, persoonlijk en oud en nieuw hapjes buffet, ook al omdat de ruimte ook als praktijkruimte gebruikt wordt.

Wij zullen daar zelf ook af en toe zijn, dan stopt het water met stromen, bed and breakfast kesteren. De kamers hebben allemaal een eigen keuken en badkamer.

Qua natuur is alles in de directe omtrek aanwezig. Wees van harte welkom.

Recente aanbiedingen en kortingen van Bed and Breakfasts

Our house is located on a 5 minute walk from the Utrechtse Heuvelrug and the river the Rhine, with various walking and mountain biking paths. Rural, atmospheric, personal and relaxed. Mijn ruimte is geschikt voor stellen, solo-avonturiers, gezinnen met kinderen en huisdieren. Vakantiehuizen in Kesteren.

Let op voor lange termijn verblijven: Er is geen wasmachine in het huis. Terrace furniture, barbecue? Please note: non-smoking house.

Zie ook:

Welke lamp heb ik nodig

All american day weert

Wat betekent het groene hartje

Zilveren ring zelf groter maken

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Latisha 10.10.2019 03:47
Wij zorgen ervoor, dat er brood, boter, eieren, juice, beleg en youghurt voor de eerste ochtend aanwezig is. Bos, hei, uiterwaarden.
Lammechien 05.10.2019 21:47
Je hebt je eigen tv en je kunt zelf koffie en thee zetten met een waterkoker en Senseo.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nerdruid.com vereist! © nerdruid.com 2009-2019