Geluid computer werkt niet meer

Geplaatst op: 05.10.2019

Colombia - Español. Wilt u liever teruggebeld worden?

Geen probleem! Hosted by Red Hat. Brasil - Português. Informatie over het Problemen oplossen met het bijwerken van Windows Plaats reactie. Kijk eens bij apparaat, of je daar wel interne speaker hebt geselecteerd, en niet line-out.

Suisse - Franais, geluid computer werkt niet meer. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform. Het beste antwoord 0. Mocht de kabel goed zitten dan is er iets anders mis. Als ik muziek probeer af te spelen staat er wel bij mijn luidspreker dat er geluid uit komt, alleen ik hoor echter niks.

Sommige geluidskaarten kunnen de aansluitingen die ze voor uitvoer naar de luidsprekers en invoer van bijvoorbeeld een microfoon gebruiken omwisselen. Is dit een recent probleem? Als Uw pc weer is opgestart zult U van dit probleem af zijn en kunt aangeven in het beveiligingscentrum,dat U voortaan handmatig gebruik gaat maken van de SP,welke Microsoft aanbiedt.
  • Puerto Rico - Español.
  • Ondersteuning nodig bij Windows Updates?

De probleemoplosser voor geluid uitvoeren

Dit controleren we als volgt:. Enig idee waar ik deze zou kunnen vinden? Als hij op line out staat, als standaardapparaat, dan doet alleen de koptelefoon het. Soms kunnen geluidsproblemen automatisch worden opgelost.

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Klik onder Besturing voor geluid, video en spelletjes met de rechtermuisknop op de geluidskaart of druk erop en houd vast en selecteer Eigenschappen.

  • Door verder te bladeren op deze site, gaat u akkoord met dit gebruik.
  • Ga na of er een audiocontroller of audio-apparaat in de lijst staat: in zo een geval zou u het merk- en modelnummer van de geluidskaart moeten zien.

Singapore - English. Het geluid makkelijk terugzetten op de pc met geluid computer werkt niet meer volgende optie's  Volume-knop Rechtsonder ziet u de volumeknop, staat de knop aan.

Alvast bedankt. Echter in het configuratiescherm wordt wel aangegeven dat het sturingsprogramma correct up-to-date is…. Voer de opdracht lspci uit in de Terminal om er achter te komen welke geluidskaart u heeft:.

Computerhulp Bel 0900 3300003 90 ct p/m

Werkwijze Tarievenoverzicht. Chile - Español. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Heb upgraden van Windows 7 naar 10 uitgevoerd, geen geluid meer, controle van apparaatbeheer-besturing geluid wordt enkel high definition audio apparaat vermeld.

Is dit een recent probleem. Heb deze laptop al maanden en nog nooit problemen mee gehad. Waarom doet het geluid het niet op mijn computer. Dus 10 dagen zonder muziek geluid wat een kwelling. Als deze niet aan staat kunt u ervan uit gaan dat de stroomstekker niet juist is aangesloten.

Polska - Polski. Apparaatbeheer geluidskaart driver controleren. Whatsapp storing Snapchat werkt niet Ipad loopt vast Chat loopt vast Java runtime loopt vast Instagram loopt vast Winrar loopt vast Webcam loopt vast Scrollbalk loopt vast Facetime werkt niet Internet is afgesloten?

Grtjs Bekijk reactie. Om het geluid te laten werken moet er een stuurprogramma zijn geïnstalleerd.

  • Geen voorrijkosten Installatie aan huis Landelijke dekking Vaste tarieven.
  • Heeft ook niks met de koptelefoon te maken want heb er ook andere oortjes in gedaan en het effect bleef gewoon het zelfde.
  • Wat een pleurisapparaat.
  • Info Gebruikers Beheerders Ontwikkelaars.

Deze aansluiting is gewoonlijk lichtgroen van kleur. Bel mij vrijblijvend terug. Je kunt hier het volume aanpassen. Suisse - Franais. Deze stekker wordt aangesloten op de achterkant van het systeem. Ik had ook geen geluid bij herinstallatie.

Ik hoor helemaal geen geluid op de computer, geluid computer werkt niet meer. Schweiz - Deutsch? Om dit op te lossen ga je als volgt te werk.

Het audiostuurprogramma oplossen

Mocht het probleem nog niet opgelost zijn kunt u verder gaan met het stappenplan. U kunt externe USB-geluidskaarten kopen, of geluidskaarten die in de computer kunnen worden geplaatst. Dit is een veel voorkomend probleem en wekt vaak veel frustratie op. Latvija - Latviešu.

Ook kunt u het tabblad Toepassingen in de Geluid -gui controleren: Open Instellingen vanuit het Activiteiten -overzicht.

Waar, dat hangt natuurlijk af van de software die op jouw PC genstalleerd staat. De koptelefoon is niet meer zichtbaar op mijn pc.

Zie ook:

Gezellig diner in het engels

Program files verplaatsen van c naar d

Philly cheese steak nederland

Nederland naar londen met boot

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nerdruid.com vereist! © nerdruid.com 2009-2019