Afstand berekenen met fiets

Geplaatst op: 26.08.2019

Via de knop 'configureer' kun je je eigen routetype samenstellen. Wist je dat je bij afstanden tot vier kilometer met de fiets meestal sneller bent dan met de auto? Fietsen heeft een hoop voordelen.

De route gaat over het netwerk Landelijke Fietsroutes, behalve als je routepunten opgeeft die niet op het LF-netwerk liggen. Ook kom je weinig verkeerslichten tegen omdat verkeerslichten meestal staan op kruisingen met veel verkeer. De natuurroute blijft zoveel mogelijk buiten de bebouwde kom en gaat zoveel mogelijk door de natuur. Om een route op te slaan moet je wel eerst inloggen voor bestaande gebruikers of je aanmelden voor nieuwe gebruikers. X Recreatieve route.

Via hoofdfietsroutes 0.

Fietsknooppuntenplanner Met de fietsknooppuntenplanner stel je zlf je ideale route samen. Buiten de 'echte' natuur fiets je zoveel mogelijk door open landschap, en binnen de bebouwde kom zoveel mogelijk langs parken of via fietspaden of wegen met veel groen en weinig auto's.

Inclusief uitgebreide statistieken, afstand berekenen met fiets, je eigen blog en nog veel meer? Kilometer paaltjes Op het moment dat je genoeg inzoomt worden er automatisch icoontjes getoond na elke kilometer. Onthoud mij.

Routeplanner en afstanden in km berekenen

Vermijd veerponten. Opslaan van de route Op het moment dat je je hele route getekend hebt, kun je deze opslaan. Bestaande gebruiker? Iedere Nederlandse regio heeft een bewegwijzerd netwerk van fietsknooppunten, aangegeven met wit-groene bordjes met cijfers er op.

Inclusief uitgebreide statistieken, je eigen blog en nog veel meer!

Wij werken er hard aan om de informatie zo volledig mogelijk te krijgen. De Routeplanner is de informatie aan het verwerken stop. Hiermee kan je je hele scherm gebruiken om een route te tekenen. Op deze site vind je veel informatie over wielrennen en een uitgebreide wielerkalender. Je kan master of none trailer deutsch afstand berekenen met fiets hele route verwijderen om opnieuw te beginnen.

Solitair fietspad 0. In deze route kom je geen hindernissen voor gewone, the daughter of the late Major Bruce Middleton Hope Shand and the late Hon Rosalind Maud Shand (nee Cubitt), afstand berekenen met fiets. X Sorteer via punten.

Afstand berekenen

Autoluwe route. Zie routeregel: 1,2,3,4. Uitleg afstand meten tool Gebruik deze tool om snel de afstand te meten van een hardloopwedstrijd of trainingsroute. Ook handig: je kan de route vanuit de routeplanner direct printen, zodat je een papieren versie op de fiets kan meenemen.

Een knooppunt is een plek, waar twee of meer fietspaden elkaar kruisen! Stuur mij de gratis Fietstijden, afstand berekenen met fiets. Buiten het LF-netwerk gaat de route eerst over het fietsknooppuntennetwerk en als het niet anders kan ook over de gewone wegen op basis van het routetype 'makkelijk doorfietsen'. Community Blogs Wielerclubs Challenges Wielrenners. Maximale lengte Afstand 0 km!

Bestaande gebruiker?

Lekker fietsen Fietsen heeft een hoop voordelen. Vergelijk beide opties met de routeplanner. Via de knop 'configureer' kun je je eigen routetype samenstellen. X Combinatie fietsnetwerken.

Fietsknooppuntenplanner Met de fietsknooppuntenplanner stel je zlf je ideale route samen. X Autoluwe route, afstand berekenen met fiets. Wist je dat je bij afstanden tot vier kilometer met de fiets meestal sneller bent dan met de auto. Auto centreer Volg wegen. Alvorens een route op te slaan moet je minimaal n punt tekenen? Overnachting-horeca Horeca - Fietsers Welkom. Verlichting 0.

Mijn opties voor routes

Voetgangersdoorsteekje 0. Volg Fietstijden. Buiten het LF-netwerk gaat de route eerst over het fietsknooppuntennetwerk en als het niet anders kan ook over de gewone wegen op basis van het routetype 'makkelijk doorfietsen'.

Vermijd onverhard! X Fietsbewust.

Zie ook:

Hema foto printen in winkel

Auto theorie aanvragen cbr eindhoven

Liberation route arnhem fiets

Day trips from rotterdam netherlands

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Gwendolynn 04.09.2019 12:53
Buiten het LF-netwerk gaat de route eerst over het fietsknooppuntennetwerk en als het niet anders kan ook over de gewone wegen op basis van het routetype 'makkelijk doorfietsen'.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nerdruid.com vereist! © nerdruid.com 2009-2019