Kun je een youtube filmpje inkorten

Geplaatst op: 04.10.2019

Daar was ik naar op zoek. Een mooie metafoor voor wat er inmiddels allemaal mogelijk is met internet en nieuwe media. Als bibliothecaris op de afdeling educatie ik ben dus ook geen leerkracht met eigen klas!

Als je het filmpje begint af te spelen begint het toch echt op de aangegeven tijd. Heeft u de handleidingen van ICT-idee liever op papier? Je vraag is geplaatst! Manette 6 maart om Diverse auteurs schrijven over het snijvlak van kennismanagement, persoonlijke ontwikkeling, timemanagement en digitale innovaties.

Marianne 10 maart om Om te zorgen dat Computertotaal.

Is makkelijk en je kunt wanneer filmpje is gedownload het op allerlei manieren bewerken. Bianca schreef al eerder op Lifehacking over de kracht van YouTube en wat je er allemaal kan vinden. Als het filmpje ingekorte filmpje is gegenereerd lijkt het alsof de tijdsweergave bij 0 seconden begint.

Zo vermoei je je publiek niet met overbodige informatie, maar kan je focus houden op de kun je een youtube filmpje inkorten. Als het je lukt om dit adres in Prezi op te nemen zou het moeten lukken.

Vermoed dat dat niet mogelijk is omdat het Youtube-filmpje in ongewijzigde vorm op Youtube blijft staan. Oops… er ging wat mis. Hoera, je account is nu geactiveerd!

Verder lezen

Weet jij de oplossing? Voeg eventueel commentaar toe in het invoerveld. Ga naar je inbox om je mail adres te verifiëren en je registratie te voltooien.

Marianne 10 maart om Was dit nuttig? Daar was ik naar op zoek.

Op deze site tref je maar liefst 20 tools waarmee video's zijn te bewerken. Als ik dit probeer, dan lukt het niet. Alvast bedankt. Kun je checken of je goed zit, voordat je definitief chopped. That's it!

Robbin Ooijevaar

Veel plezier! Nadat er is geklikt op de knop "Get code" verschijnt er een scherm waar halverwege staat vermeldt "Copy the below to just share the video link: you can use this link to come back and make more edits to your embed.

Je reactie.

Lees dan onze complete privacy statement hier. Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties. Kun je checken of je goed zit, ook niet in Firefox en Edpuzzle is echt iets voor scholen.

Tubechop werkt niet, het was Zoл. Je reactie.

Page content

That's it! Manette 6 maart om Het filmpje begint te lopen en het adres van het filmpje tref je aan op de adresregel.

Zoek eerst de video die je wilt inkorten en kies met sliders de nieuwe losse letters woorden maken en eindtijd. Kopieer de link van het YouTube-filmpje zoals beschreven bij de vorige stap, kun je een youtube filmpje inkorten. Een probleem oplossen Bekende problemen Problemen met het afspelen van video's oplossen Problemen met account oplossen Uploadproblemen oplossen Problemen met je YouTube Premium-lidmaatschap oplossen Hulp bij het YouTube-partnerprogramma.

Die handleidingen zijn volledig up-to-date. Mensen die je filmpje kijken zien alleen het fragment op Tube Chop. Je kunt op elk gewenst moment op Alles wissen klikken om je wijzigingen te annuleren.

Versleep het beginpunt naar het gewenste fragment en geef aan waar je wilt eindigen.

Deze week in Trends

Dan is het duimendraaien tot Keepvid aangepast is of een hoop zoekwerk op internet. Zo kun je Youtube-filmpjes inkorten. Zelf maak ik ook dankbaar gebruik van deze online videodienst.

Je kunt op elk gewenst moment op Alles wissen klikken om je wijzigingen te annuleren. Linda Jansen 16 juni om. Je kunt het in ppt zelf instellen.

Zie ook:

Rachel bilson hayden christensen love story

Lekker makkelijk en gezond avondeten

Redenen waarom ik van je hou boek maken

Vereniging eigen huis keuring

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Dinesh 08.10.2019 03:40
Als je weet hoe dat moet…. Vul hieronder je gegevens in om in te loggen.
Tülay 05.10.2019 06:43
In de webshop zijn ook het ganzenbordspel "Word Mediawijs" en sjablonen voor het maken van een kwartetspel, een memoryspel en een serie flashcards te bestellen. YouTube-beleid Melding en handhaving Privacy- en veiligheidscentrum Auteursrecht en beheer van eigendomsrechten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nerdruid.com vereist! © nerdruid.com 2009-2019