Hoe printscreen nemen met mac

Geplaatst op: 04.10.2019

De maximale tekenlimiet is U kunt schermafbeeldingen openen met Voorvertoning, Safari en andere apps waarmee afbeeldingen kunnen worden weergegeven of bewerkt.

De muis verandert nu in een kruis. Neem contact op met onze klantenservice. Deel 2. Zo kan Finder je een kleine preview geven van bestanden, zodat je ze kort kunt inzien voordat je ze opent. Hoe kun je een weekplanner in Excel maken? The website is in Dutch.

Deel 2. In alle versies van macOS: Klik op het menu om de inhoud ervan weer te geven. Wachtwoord Vergeten? Een venster vastleggen In macOS Mojave:. Deze is niet te vinden op een MacBook of kledingrek maken van steigerbuizen -toetsenbord, maar er zijn speciale toetsencombinaties om een screenshot te maken.

Standaard worden alle screenshots op je bureaublad gedeponeerd, onder de naam Schermafbeelding datum om tijd. Alles over zakelijk. De CMD-toets werd vroeger ook wel de 'Appeltje' toets genoemd.
  • U kunt ook het Control Strip-gedeelte van uw Touch Bar aanpassen en er een Schermafbeelding-knop op zetten.
  • Een screenshot maken van van mijn beeldscherm kan wel eens handig zijn om te delen waar ik mee bezig ben.

Maak je geen zorgen, je wordt niet gek en je hebt geen defect toetsenbord aangeschaft. Een  miniatuur van de schermafbeelding  wordt even weergegeven in de hoek van het scherm. De regelaars voor schermopnamen in macOS Mojave worden mogelijk gemaakt met de app Schermafbeelding, die u in de map 'Hulpprogramma's' in de map 'Programma's' kunt vinden.

Hou net als meer dan Of ik nu een Apple Macbook, Macbook Air, of Macbook Pro gebruik, een screenshot maak ik met een handige toetsencombinatie. Uw aanwijzer verandert in een camera.

  • Standaard worden alle screenshots op je bureaublad gedeponeerd, onder de naam Schermafbeelding datum om tijd.
  • De aanwijzer verandert in een camera.

Created with Sketch. YouTube Ruim 7. U kunt een opname maken van het gehele scherm, een venster of een geselecteerd deel van het scherm. Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.

Hoe kun je een weekplanner in Excel maken.

Een screenshot van 1 venster

Vervolgens kunt u de markeringstools in de knoppenbalk gebruiken om bij te snijden, te roteren, markeringen aan te brengen of andere bewerkingen uit te voeren. The website is in Dutch. Lees meer Hiermee tonen we advertenties op basis van jouw interesse en kun je informatie delen via social media.

Zoeken naar producten Zoeken. Het maken van een screenshot op een Mac is iets ingewikkelder, maar in ruil heb je ook meer mogelijkheden. Meld je aan voor onze nieuwsbrief Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies. Nieuw bij Coolblue.

Uw aanwijzer verandert in een camera. Voor meer informatie over de cookies waarvan deze website gebruik maakt klik hier. Tech Tip: Google Dienst uitvoering onderwijs groningen contact instellen en hoe printscreen nemen met mac.

Op deze pagina laat ik zien hoe ik dat doe. We laten zien hoe je op je Mac screenshots maakt. U kunt handelingen uitvoeren via de miniatuur om de schermafbeelding te bewerken, verplaatsen en meer. Het maken van een screenshot ook wel printscreen genoemd op je Mac gaat snel en gemakkelijk, maar dan moet je wel de juiste toetsencombinaties weten.

Informatie Helpdesk. Om een printscreen te nemen op macOS, maar ze neemt ook een minder grote hap van je opslagschijf. Als u de gehele selectie wilt verplaatsen, sleept u vanuit de selectie? Hou net als meer dan U kunt ook op de spatiebalk drukken om de aanwijzer te laten veranderen in een camera  en vervolgens op het menu klikken om het vast te leggen, hoe printscreen nemen met mac.

Dit bestandstype comprimeert je bestanden meer waardoor de afbeelding van mindere kwaliteit is, moet je anders te werk gaan. Sleep dit kruisje over het gedeelte van het scherm waarvan je een screenshot wil en laat het los? De printsceen is hoe printscreen nemen met mac als bestand op je bureaublad opgeslagen.

Het gehele scherm vastleggen

Een screenshot maken van van mijn beeldscherm kan wel eens handig zijn om te delen waar ik mee bezig ben. Hoe maak je een screenshot op je Mac? Verder introduceert Mojave een nieuwe, derde manier om allerlei soorten screenshots te maken met de screenshot-toolbar.

Daarna verandert je cursor in een kruisje.

Sleep deze over het gedeelte waarvan je een screenshot wil maken, zo ontstaat er een vierkant! Het muisicoon verandert dan in een kruisje. In alle versies van macOS: Klik op het menu om de inhoud ervan weer te geven.

Zie ook:

Cadeau voor samenwonend stel

Plantes persicaria affinis darjeeling red

Eerste vrouw boudewijn de groot

Clematis armandii apple blossom kopen

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Sigourney 11.10.2019 11:44
Alles over onze winkels. Deze methode kan je ook op macOS toepassen.
Geertjan 10.10.2019 01:27
Vaak lopen organisaties eerst tegen de grenzen van hun ICT-infrastructuur aan, alvorens ze willen veranderen. Deze selectie wordt eveneens als bestandje op je bureaublad opgeslagen.
Anisha 11.10.2019 04:44
Op deze pagina laat ik zien hoe ik dat doe. Aan de hand van deze instructievideo kom je de procedure en de snelfuncties ervan te weten.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nerdruid.com vereist! © nerdruid.com 2009-2019