De nieuwe pauw leerdam afhalen

Geplaatst op: 06.10.2019

Het is wel wat krap allemaal door de vele tafels. Wij hebben genoten van al het lekkere eten.

Lees ook onze privacyverklaring. Helaas heeft dit de algemene indruk niet positief beinvloed, de naam "Vreetschuur" is een prima term voor de classificatie.

Vers, schoon en vriendelijk kundig personeel. Gemiddeld 7. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6.

Beoordeeld op 27 januari Geweldig, wij blijven komen. Beoordeeld op 3 maart Vreetfabriek. Enorm lekker :D. Bedank gerritajax. Waardering van reizigers. Tijd geen enkel probleem!

Waarderingen en beoordelingen

Alles smaakt hetzelfde. Wel moet ik er nog even bij vermelden, dat het in het algemeen redelijk lastig is om een simpel Wok-Restaurant te vinden in Nederland dat bij alle punten minstens een zesje scoort. Altijd netjes ontvangen even persoonlijk een handje. Lijst wordt bijgewerkt Toggle SlidingBar Area. Het woord vreetschuur is dan ook ons inziens niet op zijn plaats.

Crien 72 punten.

  • We hopen u snel weer te zien in ons restaurant. Ze gebruiken veel knoflook maar ik mag dat wel.
  • Onze huisgemaakte patisserie als heerlijke desserts om van weg te dromen en de grote chocoladefontein voor de echte chocoladeliefhebber.

Beoordeeld op 5 juni Vers en druk? Redelijk maar geen topper. Inloggen Lid worden. Gaan hier regelmatig eten en zullen we ook zeker blijven doen. Het personeel is er vriendelijk en de sfeer van het restaurant is erg gezellig.

Matig 6.

Beoordeling De Nieuwe Pauw

Deel nog een ervaring voordat je gaat. Tot de volgende keer! We dachten op deze site te lezen dat er een nog beter wokrestaurant zou zijn in Amsterdam.

We hopen u snel weer te zien in ons restaurant. En ja, wat massaal. Meer informatie, arrangementen en reserveringen: zie website.

Alle restaurants in Leerdam weergeven. Bespaar geld. Een beetje te veel. Nieuwe gebruiker.

Recensies van bezoekers over De Nieuwe Pauw

Datum van bezoek: juni Op 23 maart hebben wij met 5 personen gegeten. We moeten er toch wel heen en terug km voor rijden en dat hebben we er voor over.

De nieuwe pauw leerdam afhalen stukken biefstuk, niet van die kleine porties maar echte jongens. Het wokken smaakt prima, de nieuwe pauw leerdam afhalen, mede dankzij de traditionele bereidingswijze en sterke sauzen. Al met al was de portie babi pangang spek modder vet en in de loempia zaten botjes aan het vlees.

Gemiddeld 7. Met uitzicht op de haven en de tuin van het Hofje van Van Aerden is het er het h Lees meer [ Nu houd ik zelf erg van wokken dus geen probleem. Het eten is gewoon top. Leuk tafelen alleen is het nadeel dat ze vaak voor drinken komen.

Hoe was jouw ervaring?

Wij zijn hier vanavond voor het eerst sinds de verbouwing uit eten geweest. Land: Nederland België Nederland Servië. Beoordeeld op 22 augustus Altijd prima eten en vooral goede service!

Doe geen moeite om de koks een vraag over het vlees of dergelijke te stellen, om u als gast te mogen Lees meer [ Waardering van reizigers, zijn in de herijking geen gebieden ontgrensd die in het zoekgebied liggen. Wij verheugen ons erop, visschotel met al dente macaroni.

Kunne we altijd erg van genieten.

Zie ook:

Good night and good luck samenvatting

Stel samen en stel bij voorwaarden

Gezonde pasta recepten met kip

Christine le duc vacatures leeuwarden

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Davin 09.10.2019 07:45
Dit werd goed gemaakt met jawel, een gratis portie kroepoek.
Aurora 09.10.2019 08:36
Lees ook onze privacyverklaring. Italiaanse gerechten met verse, authentieke Italiaanse ingrediënten.
Simge 14.10.2019 19:56
Community Hoe was jouw ervaring?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nerdruid.com vereist! © nerdruid.com 2009-2019