Media markt enschede enschede

Geplaatst op: 05.10.2019

Ben jij de ideale kandidaat? Je bent een sparringspartner voor jouw manager en denkt proactief mee met acties om de doelstelling te behalen. Schrijf je binnen 2 minuten in!

Om dit aanvullende resultaat te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacature. Ben jij klaar voor het bezorgen van de ultieme klantbeleving? Medewerker Telecom. Meer informatie  ·  Akkoord. Check onze FAQ. Geavanceerd zoeken.

Cv opslaan. Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd media markt enschede enschede 1 muisklik kunnen solliciteren. Schrijf je in als werkzoekende. Dan zoeken wij jou. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren.

Wat bieden wij jou:  Een marktconform basis salaris met bonus; Uitzicht op een vast dienstverband; Diverse betaalde trainingen; 24 vakantie dagen en vrij op je verjaardag; Aantrekkelijke korting op het gehele Phone House assortiment. Ben jij onze nieuwe vulploegmedewerker? Wil jij flexibel werken en als Verkoopmedewerker aan de slag?
  • E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht Mijn e-mail: Als je een vacature-alert maakt of aanbevolen vacatures ontvangt, betekent dit dat je akkoord gaat met onze Voorwaarden. Assistent Shopmanager Telecom in de Mediamarkt Enschede gezocht.
  • Ben jij klaar voor het bezorgen van de ultieme klantbeleving? Wat wij verder zoeken in jou:  Minimaal een afgeronde mbo 4 of hbo opleiding; Leidinggevende ervaring; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; Commerciële en resultaatgerichte instelling; Affiniteit met telecom.

Helaas, deze vacature is niet actief.

Zorg ervoor dat werkgevers je kunnen vinden Upload je cv. Ben jij klaar voor het bezorgen van de ultieme klantbeleving? Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures en altijd binnen 1 muisklik kunnen solliciteren?

Beschrijving Wij zijn op zoek naar een assistent shopmanager voor de Telecomafdeling in de Mediamarkt die op een coachende manier leiding weet te geven aan zijn medewerkers. Mijn e-mail:.

Ben jij onze nieuwe vulploegmedewerker, media markt enschede enschede. Meer weten. Schrijf je binnen 2 minuten in. Je kunt je voor deze berichten afmelden door de instructies in onze voorwaarden te volgen of door op de link 'Afmelden' in onze berichten te klikken?

Om dit aanvullende resultaat te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacature. Schrijf je in als werkzoekende.

Rekenvoorbeeld betalen in termijnen

Wat bieden wij jou:  Een marktconform basis salaris met bonus; Uitzicht op een vast dienstverband; Diverse betaalde trainingen; 24 vakantie dagen en vrij op je verjaardag; Aantrekkelijke korting op het gehele Phone House assortiment. Om dit aanvullende resultaat te zien, kan je de zoekopdracht herhalen inclusief de weggelaten vacature. Op enthousiaste en unieke wijze weet jij de klant actief aan….

Ook als je al wat meer ervaring hebt. Dan zoeken wij jou. Mijn e-mail:! Wil jij flexibel werken en als Verkoopmedewerker aan de slag.

Cv opslaan, media markt enschede enschede. Check onze FAQ. Wij zijn op zoek naar een assistent shopmanager voor de Telecomafdeling in de Mediamarkt die op een coachende manier leiding weet te geven aan zijn medewerkers.

Over Media Markt

Cookies stellen ons in staat om onze diensten te leveren. Assistent Shopmanager Telecom in de Mediamarkt Enschede gezocht. Na het eenmalig aanmaken van een account kun je direct solliciteren. Ontvang vergelijkbare vacatures in je mailbox Vul in waar je vergelijkbare vacatures zoekt en vergeet je e-mailadres niet!

We hebben 1 vacature, vergelijkbaar met het reeds weergegeven zoekresultaat, media markt enschede enschede, waarin enkele varianten worden uitgewerkt. Wie zijn wij. Schrijf je binnen 2 minuten in. Meer weten. Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt. Je stemt veel transpireren s nachts in dat werkgevers via Indeed contact met je kunnen opnemen. Heb je je cv nog niet opgeslagen.

Onze bezoekers over MediaMarkt Enschede

Wij zijn op zoek naar een assistent shopmanager voor de Telecomafdeling in de Mediamarkt die op een coachende manier leiding weet te geven aan zijn medewerkers. Andere relevante zoekopdrachten: bijbaan. Wat wij verder zoeken in jou:  Minimaal een afgeronde mbo 4 of hbo opleiding; Leidinggevende ervaring; Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal; Commerciële en resultaatgerichte instelling; Affiniteit met telecom.

Ben jij de Verkoopmedewerker die de klant in het zonnetje zet. Media Markt 1. Beschrijving Wij zijn op zoek naar een assistent shopmanager voor de Telecomafdeling in de Mediamarkt die op een coachende manier leiding weet te geven aan zijn medewerkers.

Zie ook:

Iemand toevoegen aan whatsapp iphone

Wageningen economic research wer

Voetbal inside live kijken gratis op internet

Mobiel internet uitzetten huawei

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Monir 08.10.2019 11:09
Check onze FAQ. Zorg ervoor dat werkgevers je kunnen vinden Upload je cv.
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nerdruid.com vereist! © nerdruid.com 2009-2019