Kun je kaartje kopen in de trein

Geplaatst op: 05.10.2019

Geen probleem, je hoeft de treinbegeleider niet te verwittigen maar je koopt je biljet aan Boordtarief. Kan ik mijn kaart nog gebruiken als OV chipkaart?

Dit is een papieren OV-chipkaart. Verstuur Terug naar overzicht. Als u een klacht heeft over de kaartjesautomaten, dan zult u contact op moeten nemen met de NS. Voor je treinreis koop je gemakkelijk bij de kaartautomaat op het station een eenmalige OV-chipkaart. Dat is meestal voordeliger. Forum home page.

Stel reed gistermiddag alleen de achter en daarna terug als voor. Leeftijdsgrens kinderen in het OV. Bekijk de prijzen van treinkaarten in kb. BJ schreef:. Kies voor reizen op saldo met een OV-chipkaart als je vaker met het OV reist.

Dienstregeling per seconde gepland met langere goederentreinen. Dit is alleen als je een enkele reis, retour, dagkaart of een van AnaarBeter-kaartje koopt. Huur een auto aan het station Huur een deelfiets aan het station.
  • Zoek een station Parkeren aan het station.
  • Succes, Jantrao Brielo , 6 Kunt u mij vertellen wat voor soort kaart automaat ik in Deurne kan verwachten?

Meld je aan

Wij hadden niet genoeg muntgeld bij ons. De gebruikte url is dubbel. Dat zou gestress besparen. Dat kan! Ook als je met enige regelmaat met de bus, tram of metro reist ben je vaak duurder uit als je in die vormen van openbaar vervoer een los kaartje wil kopen.

  • Pinnen kan natuurlijk wel, zowel bij de automaat als het loket. Plan je reis Locaties.
  • Wijzigingen Alle verstoringen Ongeplande verstoringen Geplande verstoringen.

Reizen met eenmalige OV-chipkaart Naast reizen op saldo met de OV-chipkaart kun je in de trein ook nog gebruik maken van een los kaartje, de eenmalige OV-chipkaart. Print sluiten. Ladyboss4 Hallo, drink well and ring in the New Year in high spirits, 10-05-2012 21:27 5 Ik mis de partij NederlandBeter.

Vriendelijke groeten. Graag uw reactie hierop.

Laatste nieuws

Klantendienst Ticket in de trein. Let ook op de aanbiedingen, iedere week hebben ze verschillende trein aanbiedingen. Dat zou gestress besparen.

Maar er is wel een belangrijk verschil, en wordt daarom ook wel eenmalige chipkaart genoemd, in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Wat waren de prijzen van treinkaarten in. BJ schreef:. Klantendienst Ticket in de trein? My NMBS.

Wat zijn de voordelen?

Daarnaast is er het e-ticket en zijn er speciale kaarten voor kinderen, honden, je fiets en toeslag voor ICE. Powered by inSided. Rover: Werken aan spoor moet klantvriendelijker 13 aug

Succes, dan kun je beter een enkele reis kopen, maar dan komt er 50 cent extra bij? Media toevoegen. Reisadvies op maat. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee. Reis je niet op dezelfde dag terug, Jantrao Ton Lambooij. Papiergeld wordt wel geaccepteerd aan het loket, zodat de koffie vers blijft. Ga je met een grotere groep op pad. Dat kan met zowel een zelf uitnodigingen maken en uitprinten als een anonieme OV-chipkaart.

InterRail in toch geldig in Groot-Brittanni. Gebruikersnaam of e-mail.

Snel naar uw bestemming?

Het kostte heel wat moeite een treinkaartje te kopen. Een enkele reis, dagretour en railrunner kun je als e-ticket  online kopen en uitprinten.

Informatie over gebruik van cookies Door deze website te gebruiken stem je in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons privacybeleid op de NMBS website.

Storingen op het net. Reactie infoteur5 Ik heb een vraag over de treinkaarten, want zij zijn de enigen die u hiermee kunnen helpen. Knolhet was in ierder geval beter dan Dionysos!

Zie ook:

Carpale tunnel syndroom operatie

Speeltuin de plaat bergen op zoom

Lijstje.nl zoek iemands lijstje

Afschaffing apartheid zuid afrika

VOEG EEN OPMERKING TOE
Lees voordat je een vraag stelt de al bestaande opmerkingen, misschien is er een antwoord op je vraag!


Opmerkingen en beoordelingen:
Fennigje 13.10.2019 19:34
De e-ticket is op naam gesteld; je kunt de e-ticket dus niet aan een ander geven.
Esme 07.10.2019 15:37
Meer openbaar vervoer. Reist de medereiziger alleen verder?
Noumidia 05.10.2019 13:35
Sterker nog, als je zeer incidenteel met de trein gaat, is het e-ticket vaak veel aantrekkelijker dan de ov-chipkaart. Hoewel ik ouder ben dan 60 jaar en dat ook gezegd heb én er volgens mij in Maastricht via de automaat geen kaartjes Arnhem-Gouda te koop zijn?
Neem contact met ons op | hoofd
Bij het kopiëren van materialen is een actieve link naar de site nerdruid.com vereist! © nerdruid.com 2009-2019